Om Englavingar

Vad betyder hälsa för dig?

Är hälsa bara avsaknad av sjukdom eller har det även en annan innebörd?

Är du frisk eller är du bara "osjuk"?

Jag är Jeanette och har under hela mitt vuxna liv intresserat mig för naturliga sätt att hantera hälsa och sjukdom. Jag tror på kroppens egen förmåga att läka och att sträva efter balans om den bara ges rätt möjligheter och förutsättningar. Med en bakgrund i sjukvården intresserar jag mig nu allt mer för förebyggande hälsovård och friskvård.

Idag lever vi på många plan i otakt med oss själva och med naturen. Evolutionärt fungerar våra kroppar fortfarande som på stenåldern. Vi är inte skapta för att sitta still framför en dator stora delar av dagen, äta processad påhittad låtsasmat eller leva med ett mer eller mindre konstant adrenalinpåslag år ut och år in. Det är sånt som gör att våra kroppar går sönder.

Friskvård ser jag som ett komplement till den traditionella sjukvården - men också som avlastning. Det finns inte en möjlighet för sjukvården att ta hand om alla som inte är direkt sjuka men som ändå inte mår bra. Det går inte att få ett recept, genomgå en operation eller få en behandling som bot när det i i grund och botten är vår livsstil som skapar obalans i våra kroppar. Där kan vi själva, genom friskvård och egenvård, göra underverk tänker jag.

Vi behöver lyssna inåt, tänka lite mer på vilket vårt ursprung är. Känna efter och lita på oss själva när det gäller våra kroppar och våra liv. Vi behöver ta ansvar för vår egen hälsa, inte lägga över det på sjukvården, staten eller någon annan.

Är det svårt? Nej, inte alls. De allra flesta behöver bara bli visade i rätt riktning för att hitta sin egen väg mot hälsa och välmående.

Är det din tur att börja må ditt bästa?

Boka din tid redan idag!


Jeanette Rasmusson
Lymfbehandlingar
Fasciabehandlingar
Ärrvävnadsbehandlingar
Deep OScillation

NOVA HEALTH SUPPORT

NOVA HEALTH SUPPORT