Leggings

Kompression är basfunktionen i våra olika leggings. Det finns olika grader av kompression och samtliga som vi saluför tillhör klass 1 som lindrar och stöttar kroppens egna funktioner och inte behöver förskrivas av läkare. Dom är framtagna för dig som har lymfödem, lipödem eller annan svullnadsproblematik. 

Mikromassage kommer av ett mönster på insidan av leggingsen som stimulerar cirkulationen och lymfflöde under användning. Det är som en minimassage och förlänger och bevarar effekten av din egenvård och ev behandlingar du gör. 

Infraröd funktion fungerar genom att tyget innehåller en mineraltillsats (olika för olika märken) som reflekterar din egen kroppsvärme och omvandlar den till infraröd energi. Infraröd teknologi i kläder, bandage och tyger har varit känt i sportvärlden länge för sina förmåga att ge ökad cirkulation, bättre prestation och en snabbare återhämtning. Dessa funktioner och tyger är nu på stark frammarsch inom fitness, yoga och andra hälsoinriktade branscher. Funktionen kallas FIR, Emana och Celliant. 

Läs gärna mer om Red Light Therapy HÄR

Vi har även leggings med Aloe Vera och Grönt te för att ge kroppen fördelarna av dessa läkeväxter som absorberas genom huden. 

Behöver du hjälp och rådgivning så är du alltid välkommen att höra av dig. 

Jag hjälper dig gärna!

Jeanette