Läs mer om terapeutiska kompressionsplagg


Komprimerande Leggings och Strumpbyxor. 

Kompression fungerar bäst när den används. Många komprimerande plagg är hårda, stumma och obekväma och hamnar allt som oftast i byrålådan. Kompression behöver inte vara hård för att fungera, det är ett tankefel. När du tex badar i havet eller i bassäng så utgör vattnet kompression mot kroppen. Det känns skönt och inte besvärande. Hårdare än så behöver det inte vara för att fungera. 

I min webshop finner du sköna, bekväma och estetisk tilltalande kompressionsplagg som är användbara vid tex lymf och lipödem och andra ödemrelaterade tillstånd. De fungerar även vid venös insufficiens, venösa bensår, postoperativa svullnadsproblem, graviditet mm. De flesta plagg är även motverkande mot celluliter.  

Kompressionsplagg kan med fördel användas i preventivt syfte för dig som sitter eller står mycket, vid motion och andra aktiviteter, under resor, vid graviditet eller efter kirurgiska ingrepp

FIR - Far Infrared Light. Ett för det mänskliga ögat osynligt ljus med välkända och positiva effekter på människokroppen och mitokondrierna i cellen.  Tillverkade av tråd som innehåller en mineraltillsats. När den stimuleras av kroppens naturliga värmeenergi omvandlas energin till infraröd strålning FIR som förs tillbaka till hudens vävnad med en behaglig värmereglerande effekt. Produkten lämpar sig för att hantera och lätta återflödet i vener och lymfa, för att lindra och förebygga vid olika ödem, djup venös trombos (DVT), åderbråck, lymf och lipödemfödem. 

Micromasserande - Cellulitmotverkande. Produkten lämpar sig för att hantera och lätta återflödet i vener och lymfa för att förebygga olika cirkulationsstörningar. Produkten lämpar sig som hjälpmedel vid behandling av apelsinhud (celluliter). Produkten är tillverkad av speciell bakteriostatisk tråd som tack vare konstant och permanent avgivna silverjoner garanterar bibehållandet av hudens biologiska balans, tillåter huden att andas naturligt samt motverkar utsöndring av dålig lukt. Dessutom utövar vävnadens speciella vågmönster en skonsam och effektiv mikromassage på huden som återaktiverar mikrocirkulationen. Vävnadens aktiva mikromassage ger lätta fåror i huden, vilket är ett tecken på dess dränerande effekt. Fårorna försvinner inom några timmar och huden blir slät och fri från överskottsvätska.

Silver Wave. Bekväma och eleganta leggings, av speciell vävnad med tredimensionellt vågmönster som utövar en skonsam och effektiv mikromassage på huden som gynnas av kroppens naturliga rörelser. Produkten lämpar sig för att hantera och lätta återflödet i vener och lymfa, för att förebygga cirkulationsstörningar av olika slag och är även cellulitreducerade. De har en skön passform och passar för att bäras hela dagen under kläderna. De är idealiska för fysisk aktivitet på gymmet eller utomhus. Vävnadens aktiva mikromassage ger lätta fåror i huden, vilket är ett tecken på dess dränerande effekt. Fårorna försvinner inom några timmar och huden blir slät och fri från överskottsvätska. Den bakteriostatiska tråden med speciella transpirerande egenskaper säkerställer bibehållandet av hudens biologiska balans samt motverkar utsöndring av dålig lukt.